Stek kyllingfiléten i olje i to til tre minutter på hver side. Smak til med salt og pepper og la den hvile i 10 minutter.
Rossval poteter:
Kutt potetene i kløfter legg dem i en ildfast form sammen med løken. Krydre med salt, pepper og hell på kyllingkraft. Legg smør på, og bak de i ovnen i ca 30 min., eller til de blir møre.
Ansjos- og persilleolje:
Kok opp litt vann og blanchér persillen raskt og avkjøl den i kaldt vann. Kjør persille, ansjos og hvitløk i hurtigmixer til det blir en jevn grønn saus. Smak til med salt og pepper.
Serveres med assortert salat, gjerne med frisk spinat i.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av
BAMA