- Skjær kalkunfileten først i skiver og så i strimler.
- Stek strimlene gylne i smøret og dryss over paprikapulver.
- Tilsett hvitløk, kokosmelk og karripasta.
- Senk varmen og la det hele småkoke i ca. 8-10 minutter.
- Fres grønnsaker og sopp raskt i litt olje og tilsett dem så i gryten.
- Smak til med litt limesaft, salt og pepper.
- Dryss over frisk koriander og server med jasminris ved siden av.
Tips1: Om du bruker rester av ferdigstekt kalkun, må du korte ned på den første varmebehandlingen slik at ikke kjøttet tørker helt ut. Men ellers kan du følge oppskriften.
Tips2: Du kan godt bruke kyllingfilet i stedet for kalkun.
Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Slik steker du kalkunen perfekt
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig