Stivpisk eggehvitene i en helt ren bolle. Tilsett sukkeret under visping.
Bland de malte mandlene med melisen og vend dem inn i eggehviteblandingen.
Tilsett kakao eller konditorfarge. Legg deigen med skje på stekeplater med bakepapir, i sirkler av ca. 3 cm diameter.
Stek kakene i ovnen ved 125°C i ca. 20 minutter.
Avkjøl dem på stekeplaten før de løsnes fra bakepapiret.
Bland sammen kremost, smør og vaniljesukker. Mos evt. bringebær gjennom melsikt.
Bland i smakstilsetningen som ønskes i fyllet. Sett det i kjøleskapet minst 1 time.
Sprut på eller bre fyllet på halvparten av kakene. Legg de resterende kakene oppå fyllet.
Her finner du mange deilige oppskrifter på kaker
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig