- Skjær fisken i serveringsstykker. Dryss over litt salt.
- Kok opp fiskekraft og vin og legg fisken på en rist over og la trekke i 5 minutter.
- Ta opp fisken, legg den på et varmt fat og dekk med aluminiumsfolie eller dekk til med et lokk.
- Sennepssaus: Kok inn kokekraften til det halve. Surr løken i smør til den er myk, spe med fiskekraften og tilsett sennepsfrøene.
- La sausen koke i 5 minutter.
- Rør sammen smør, sennep og dill og visp det inn i sausen.
- Varm sausen til den tykner, men den skal ikke koke.
- Smak til med salt og pepper.
- Potetmos: Kok poteter og mos dem gjennom en sikt eller potetpresse.
- Skjær squash og tomat i terninger og stek dem noen minutter minutt i smør.
- Bland inn i potetmosen og smak til med salt og pepper.
Server fisken med sausen og potetmosen.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk