- Gni inn fileten med krydder.Grilltiden er avhengig av hvordan du ønsker kjøttet stekt.
- Kjøttet stekes på grillrist over høy varme, ca. 4-5 minutter på hver side. La fileten ettersteke på svakere varme.
- Indrefilet blir etterstekt ved middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Ytrefilet trenger noe lengre tid.
- La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp. Da forhindrer du at kjøttsaften renner ut.
- Dressing:
Bland sammen alle ingrediensene og la dressingen stå og trekke en stund før servering.
Server med salat samt disse båtpotetene som du fint kan lage på grillen.
Tips:
Dressinger setter en ekstra piff på grillretter. De er enkle å lage istand på forhånd. Og holder seg opp i mot en uke i kjøleskap i boks med tett lokk.
Se våre andre oppskrifter på helgrillet svonefilet
Her får du veldig mange oppskrifter på herlige grillretter