Ha melmiksen i en bolle sammen med gjær. Hell på lunkent vann, nøtter og krydder. Elt brødet godt sammen i ca. 5 minutter. Bruk en kjøkkenmaskin.
Ta brødet opp på bakebordet og form til brød som legges i smurt, avlang form.
Sett deigen til heving under plast i ca. 30 minutter.
Stek brødet på nederste rille i ovnen ved 225º i ca. 20 minutter.
Avkjøl brødet på rist.
Tips:
Skjær gjerne brødet i skiver og frys dem enkeltvis, så har du alltid godt glutenfritt brød. Skivene tiner fort i brødristeren.
Tips:
Du kan lage et deilig middelhavsbrød av miksen ved å tilsette 150 g fetaost med kryddersmak i olje i brøddeigen. Form til et rundt brød på bakepapir på stekeplate og stek etter anvisning på pakken.
Se alle våre gode oppskrifter på brød og andre typer bakverk
Og dette er våre glutenfrie oppskrifter
Overrask med spennende rundstykker
Vi har flere fristende oppskrifter på rundstykker
Og vi har flere fristende oppskrifter på scones
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig