- Klipp fire stykker matpapir eller bakepapir, hvert på 25 x 25 cm.
- Fordel fisken og kamskjellene på de fire papirbitene, drypp over limejuicen, legg en smørklatt på hver, og krydre med paprikapulver, salt og pepper etter smak.
- Brett papiret sammen til pakker.
- Legg fiskepakkene på en damprist over en kjele kokende vann, sett på lokk og la det dampe 5-6 minutter, til fisken er gjennomkokt.
- Du kan også steke den i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
- Pepperrot- og tartarsaus: Bland sammen ingrediensene til sausen og hell sausen i en skål eller et sausenebb.
Server saus og sitron i skiver sammen med fiskepakkene, som legges uåpnet på tallerkenen for å holde fisken varm helt til den skal spises. Dryss over finhakket persille når pakkene åpnes.
Du trenger bare ris, poteter eller godt brød ved siden av. Du kan også anrette innholdet på porsjonstallerkener.
Her finner du mange deilige retter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig