Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Andebryst kan lages med forskjellig tilbehør. I denne oppskriften er mangosausen med å gjøre måltidet til en virkelig fest
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Langtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Oliven har masse smak og i en tapenade blir den enda fyldigere.
27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Den 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Noen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.