Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.
Den er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.
Les hele sakenDette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenHar du fortsatt pinnekjøtt som ikke er spist, har du kanskje lyst å prøve en helt annen vri. Prøv denne oppskriften. da vel.
Les hele sakenDenne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele saken