Har du egg og enten spekeskinke, annen spekemat eller kjøtt, eller kanskje skalldyr eller fisk til overs? Da har du en super restemiddag.
Har du egg og enten spekeskinke, annen spekemat eller kjøtt, eller kanskje skalldyr eller fisk til overs? Da har du en super restemiddag.
Slik lager du en pastasalat og topper den med reker og tomatpesto. Følg oppskriften og du kan servere på under halvtimen.
Denne lettvinte salaten kan også brukes som forrett eller som en deilig lunsj.
Når søte nypoteter møter moden spekeskinke og myk mozzarella kan det ikke bli annet enn godt. Oppskriften er superenkel.
Lag en burger som er litt annerledes. Vi har hentet inspirasjon fra Hellas.
Ovnsbakte poteter passer perfekt til grillet eller stekt kjøtt eller fisk. Veldig enkelt å lage hvis du følger vår oppskrift. Du blir garantert fornøyd.
Grillmat hører sommeren til, og denne retten med svinemedaljonger er perfekt på travle dager så rask som den er å tilberede.
Denne vrien på bloody mary er med det brasilianske sukkerrørbrennevinet cachaça.
Bruk en halvtime på å sette en pizzadeig. Det får fu absolutt igjen for. Denne er pizzaen er med kylling, mozzarella og andre godsaker.
Slik vil da ha breiflabben i Hellas. Selvfølgelig skal den serveres med tzatsiki.
Disse små pølsesnacksene gir deg og gjestene dine en deilig munnfull. Passer ypperlig til et koldtbord.
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat og lodderogn. Du kan gjerne servere retten på koldtbordet eller som en spenstig forrett.