Muddle frukt med sprit, fyll på med is og topp med clubsoda.
Serveres i highballglass.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Muddle frukt med sprit, fyll på med is og topp med clubsoda.
Serveres i highballglass.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Niclas Helge,Gondolen i Stockholm
Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenFiskeboller er en perfekt start på uka, spesielt i denne settingen.
Les hele sakenNår temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.
Les hele sakenOm du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.
Les hele sakenAlt på tallerkenen er klart i løpet av en halvtime.
Les hele sakenDenne helgens fiskemåltid er med den luksuriøse skreien. Den har en nøytral smakskarakter som gir innspill til variert tilbehør, og passer utmerket med pesto og mengder av friske grønnnsaker.
Les hele saken