Ha is i et høyt glass. Ha i seksti og fyll opp med Solo. Pynt med appelsinspiral.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Solo og seksti ble raskt en kultdrink på Internasjonalen Bar i Oslo. Her får du oppskriften, signert innehaver og bartender, Jesper Lind.
Ha is i et høyt glass. Ha i seksti og fyll opp med Solo. Pynt med appelsinspiral.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Jesper Lind Internasjonalen i Oslo
Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele sakenBreiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenLag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.
Les hele sakenNoen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.
Les hele saken