Skrell eplet og kutt det i terninger.
Ha seks store epleterninger i en cocktailshaker sammen med vaniljestangen som du splitter i to på langs og skraper ut frøene som du har i shakeren.
Tilsett sukkerlaken og knus dette godt sammen med en barskje eller mudler.
Ha i gin og sitronjuice og fyll shakeren ¾ full med is. Rist godt i noen sekunder til drinken er god og kald.
Finn frem et stort rocksglass og ha i Rose's Grenadine i bunnen, fyll opp med isbiter og dobbeltsil drinken over isbitene.
Pynt med en bit kanelstang med spiral av sitronskall rundt og en frisk eplebåt med et dryss av kanel over.
Tips: Ha eplebitene i vann med litt sitron hvis du ikke skal benytte de med det same slik at de ikke blir brune.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev