- Fyll en shaker med is.
- Hell over ingrediensene.
- Rist kraftig.
- Sil over i et avkjølt martiniglass.
- Dryss over karve.
Tips: For en mildere smak, kan akevitten erstattes med vodka.
Råvarer:
Nuet Luksuskarsk
Nuet Dry Aquavit
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Espresso Martini får en helnorsk touch med akevittlikøren Luksuskarsk og sågar akevitt i stedet for vodka, men det siste er valgfritt.
Tips: For en mildere smak, kan akevitten erstattes med vodka.
Råvarer:
Nuet Luksuskarsk
Nuet Dry Aquavit
Sendt inn av Nuet
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenBli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken