Garfield

Fremgangsmåte

Først blandes kokosekstrakten med fløten, mikses sammen til en slags"kokosmelk". Ikke for mye slik at det blir krem av det, det skal være flytende og skummende. Når dette er gjort, finner du et glass (passe langt og passe bredt) og heller opp "kokosmelken" til den dekker ca. 1/3 av glasset, eventuelt 1/2. Husk at drinken er svært mettende og mektig så jeg anbefaler 1/3. Videre skal du ha i ananas- juice, slik at glasset blir passe fullt, ikke for fullt da grenadine også skal oppi. Før før du heller i grenadine dryss kokos på skummet (fra "kokosmelken") Tilsett så litt grenadine, ikke for mye, drinken blir rosa. Pynt med paraply og en halv skive appelsin. Drinken serveres med knuste isbiter og drikkes med sugerør.

Sendt inn av  Sander Bergh.

Forsiden akkurat nå
Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Forbered påskehelgens beste forrett nå
Dagens rett

Forbered påskehelgens beste forrett nå

Gravet ytrefilet av rein smaker fantastisk med dette tilbehøret. Start forberedelsene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag påskegodteriene selv
Oppskrifter
Oppskrifter påskegodteri

Lag påskegodteriene selv

Det er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.

Les hele saken