Tilsett alle ingredienser i et røreglass med isbiter. Rør om i 20 sekunder. Hell over i et avkjølt cocktailglass.
Klem oljen fra et sitronskall over drinken og la skallet ligge igjen i drinken.
Server.
Tips1:
Dersom gin ikke er din greie i det hele tatt – prøv med vodka eller en ulagret rom.
Tips2:
Får du ikke tak i kardemommebitter, kan du lett lage den selv: Kjøp en 60 % prosent vodka på polet. Tilsett kardemommefrø, noen biter tørket rot av kvann og sitronskall og la det trekke i 1-2 ukers tid.
Sil av og bruk som bitters når ekstra krydder er ønsket.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev