Clover Club uten alkohol - drinkoppskrift
Foto: viennetta

Clover Club uten alkohol - drinkoppskrift

Også en klassisk drink som Clover Club kan lages som no - altså uten alkohol, og likevel smake tett opp til originalen.

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en shaker, sett sammen shakeren og
rist hardt i cirka 15 sekunder uten is. Da vil du få maks effekt
av eggehviten, og drinken vil bli fluffy og fin. Åpne shakeren,
og tilsett så mye is du klarer i den største delen. Rist i vei til
du hører at isen knuses, og det begynner å danne seg rim på
shakeren.  

Sil over i et avkjølt glass. 

Tips:
Når du har eggehvite i drinken, bør du alltid bruke en
tesil – så slipper du uønskede rester av egg i drinken. 

Her finner du oppskrift på klassisk Clover Club  

Her finner du oppskrift på Clover Club med mindre alkohol

Sendt inn av Drinkboka av Anne Maurseth

Forsiden akkurat nå
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen
+
Ukens vin

Start rosévinsesongen med denne pinot noir-perlen

Direkte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat
Matkurs og vinkurs
Sidersmaking+småretter i Oslo

En unik mulighet til å smake hvor fantastisk sider er til mat

Sider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Dette er en etterspurt smaking, så vær tidlig ute med påmeldingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken