Ha eplevodkaen, sitronjuice, monin og eple i en blender uten is og kjør til glatt.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha eplevodkaen, sitronjuice, monin og eple i en blender uten is og kjør til glatt.
Sendt inn av Vigdis Nilssen, Grand bar, Grand Nordic hotell, Tromsø
Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.
Les hele sakenSjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Les hele sakenDenne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.
Les hele sakenAlbarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.
Les hele sakenOm du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.
Les hele sakenOm du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.
Les hele saken