Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Campanias hemmelige spekeskinke
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Store flasker i basis til knallpris
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken