To supre viner i basis fra denne superkvinnen
Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Store flasker i basis til knallpris
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slik kan du også lage cæsarsalat
Det finnes like mange oppskrifter på denne klassikeren som det finnes kokker. Men noen ting ha de felles.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Campanias hemmelige spekeskinke
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele saken