Det har vært stille fra oss en stund, men vi har absolutt ikke glemt deg. Situasjonen vi nå står oppe i er veldig vanskelig for oss alle, men dette skal vi klare. For vi savner deg veldig på våre arrangementer og gleder oss enormt til å gjenåpne dørene slik at vi kan gjøre det vi elsker mest i verden - å dele fantastiske mat- og drikkeopplevelser med deg.
I tiden før koronautbruddet jobbet vi med å ferdigstille høstens kursprogram. Det vil bli et svært spennende og variert program, og vi har gledet oss veldig til å dele det med dere. Så fort det blir mulig, vil arrangementene bli publisert og invitasjonene nå deg.
I mellomtiden har vi lyst til å fortelle deg om noen av de fantastiske arrangementene du har i vente.
Vi kan friste med Winemakers Dinner med en av storfavorittene fra Pfalz, Weingut A. Christmann. Du vil også få muligheten til å gå til bords med Feudi San Gregorio.
I løpet av høsten blir det spennende møter med både champagneprodusenten Taittinger og britiske bobler fra Hush Estate. Rioja-fansen kan også glede seg for ikoniske Lopez de Heredia vil ta turen.
Vi gjenopptar suksessen fra i fjor og inviterer nok en gang til Australiamesse. Det vil bli arrangert nye dessert- og kakepyntekurs med selveste Sverre Sætre, og vi kan love mange gode matkurs hos Bølgen & Moi.
Til deg som allerede er påmeldt arrangementer berørt av COVID-19 pandemien, er vi i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for tiden med å flytte alle kurs. Du vil motta informasjon på e-post så snart vi vet mer. Vi gjør alt vi kan for at dette skal bli en så smidig overgang som mulig.
Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på våre arrangementer det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.
Hjertelig hilsen oss i Apéritif