Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.
Aase JacobsenFoto: Eva Brænd
Druene som brukes i Benantis viner kan du bare glemme å huske, for det er stort sett bare her ved foten av vulkanen Etna at den hvite carricante og de røde nerello mascalese og capuccio dyrkes. Det vulkanske jordsmonnet sammen med Benantis kløkt er årsaken til vinenes store særpreg som du ikke glemmer så lett. Nydelige matviner til høstens gode retter med enten sjømat, lam eller lettere vilt, og gjerne med soppfølge.
Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra
Apéritifs polliste eller
søke deg frem til de varene du er ute etter.
Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag, altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis.
Dersom du allerede er abonnent på
Ukens vin (før 06.09.06) vil du automatisk også motta
godbiter i pollisten.
Les mer her (klikk) og bli abonnent.