Grønn pepper er som navnet antyder, umodne pepperkorn. De har derfor en annen smak enn svart pepper. Grønnere litt gressete/urteaktig, og ikke like skarpe. De kommer både som ferske (i asiatiske butikker), i lake eller frysetørkede. I denne sausen kan du bruke alle typer. Men de frysetørkede tilsetter du sausen etter at den er kokt inn.
Dagens rett
Foto: (travellinglight)
Prøv denne litt uvanlige sausen til torskemiddagen
Peppersaus er kanskje ikke det du vanligvis benytter til torsk. Men her det et en litt annen type peppersaus enn den du bruker til biffen.
05 August 2024 - 23:00
Torsk med grønn pepper-saus
Fremgangsmåte
- Surr sjalottløk og hvitløk i olivenolje i 2 minutter.
- Tilsett fiskekraft og hvitvin.
- Kok inn til halv mengde.
- Tilsett fløte og grønne pepperkorn og kok inn til sausen tykner.
- Smak til med salt. Hold sausen varm.
- Dryss salt og pepper på hver torskefilet og legg dem på bakepapir på stekebrett.
- Stek ved 175 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig.
- Server torsken med sausen, bakte småtomater, moste poteter og kokte grønne bønner.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå