Denne vinsmakingen vil du ikke gå glipp av! Export Manager, Alessandro Bindocci, fra Il Poggione tar turen fra Italia til Norge for å servere og lære deg om de 7 flotte vinene du får i glasset. Du vil bli servert både hvitvin, rosévin, rødvin og dessertvin.
På slutten av 1800-tallet hørte grunneieren fra Firenze, Lavinio Franceschi, historier fra en gjeter om et unikt område han måtte besøke. Lavino forelsket seg umiddelbart i det vakre landskapet og menneskene som bodde der. Han kjøpte et stykke land i Sant'Angelo i Colle, omtrent 10 km sør for Montalcino, og etablerte vingården Il Poggione. I løpet av flere generasjoner har de brukt mye tid og ressurser på forskning, vinproduksjon og teknikker. Il Poggione var en av de første vingårdene som markedsførte Brunello di Montalcino-vinen allerede på 1900-tallet, og en av grunnleggerne av organisasjonen (Consorzio) Brunello di Montalcino. I 2004 ble den nye vingården bygget i hjertet av eiendommen, hvor tradisjon møter moderne teknologi.
Vinsmakingen holdes på den tradisjonsrike restauranten, Louise, på Aker Brygge. På Louise skreddersyr de løsninger for private middager og arrangementer. Book en middag før eller etter vinsmakingen og få 20% rabatt på maten. Skriv «Aperitiff20» i kommentarfeltet i bookingen for å få deres rabatt.
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.