- Da jeg fikk prisen for beste fiskerett ble jeg bare stum. Jeg vet jo at det betyr femteplass, sier Ørjan Johannessen. I et intervju med Hotellmagasinet forteller han om nedturen i Bocuse d’Or i januar. Mesterkokken fra Autstevoll i Hordaland kom til konkurransen som europamester og favoritt, men havnet utenfor pallen.
- Jeg skjønte egentlig ikke hva som skjedde. Jeg hadde ikke tanker om en plass utenfor pallen da vi startet opp og jeg var fornøyd da vi var ferdige, så jeg skal ikke legge skjul på at jeg er skuffet over at det ikke ble medalje. Spesielt når jeg ikke kan påvise hva vi gjorde galt, sier Johannessen.
LES OGSÅ: Ørjan premiert for beste fiskerett
I ettertid kan han glede seg over prisen for beste fiskerett, men han legger ikke skjul på at han er revansjelysten.
- Fryktelig revansjelysten! Jeg vet ikke om jeg er sulten nok, men har ikke avskrevet et nytt Bocuse-forsøk, sier Johannessen.
Frankrike tok gull i konkurransen som fant sted i Lyon 30. januar i år. Danmark og Japen tok de neste plassene på pallen.