Quizene presenteres i tre vanskelighetsgrader. Blå logo er lettest, grønn er middels, og rød er vanskeligst.
Les mer om hvordan Apéritifs QUIZ fungerer
Lykke til med quizen!
OBS! Du kan nå ta våre quizer uten å være innlogget som bruker av Apéritif.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Quizene presenteres i tre vanskelighetsgrader. Blå logo er lettest, grønn er middels, og rød er vanskeligst.
Les mer om hvordan Apéritifs QUIZ fungerer
Lykke til med quizen!
OBS! Du kan nå ta våre quizer uten å være innlogget som bruker av Apéritif.
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDenne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenHer får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenPinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenDenne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenHer får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenTorsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Les hele sakenPinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele saken