Apéritifs Matkurs er unike og populære. Ikke uten grunn. Du lærer alt om de forskjellige metodene og teknikkene profesjonelle kokker bruker for å lage gode sauser.
Kokkene viser deg seks ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med og lager disse klassiske sausene fra bunnen av.
Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig sausekokk som tryller frem de lekreste sauser og imponerer alle i omgangskretsen.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.
OBS: Kun 22 plasser.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no. Spørsmål? Send en mail.
Dette kurset gjennomføres også 17. juni 2014.
Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs (ca. 3 timer)
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset• Smaksprøver under kurset
• Lån av forkle og utstyr under kurset
• Kurskompendium