Marthinussen vant hoteliér-kåring

Marthinussen vant hoteliér-kåring

Torbjørn Marthinussen begynte som bartender. Nå er han kåret til Årets Unge Hoteliér.
16 Januar 2012 - 14:25

Torbjørn Marthinussen (31), F&B Operations Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er kåret til Årets Hoteliér 2012.

Kåringen arrangeres av HSMAI i samarbeid med HRR og andre partnere fra reiselivsbransjen

Juryen trekker i en pressemelding fram Marthinussen som systematisk og utholdende, og at han lar medarbeidere få anledning til å realisere seg selv.

– Etter at jeg begynte som bartender ved Radisson Blu Plaza i mai 2005 har min karriere vært som et eventyr. At jeg nå har blitt sett, og satt pris på, betyr enormt mye for meg. Men en slik pris må deles med mange, uten gode kolleger og medarbeidere hadde jeg aldri kunne få til det vi sammen har skapt ved Radisson Blu Scandinavia, sier en svært glad Torbjørn Marthinussen.

Prisene Årets Hoteliér og Årets Unge Leder deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året gjennom eksepsjonelt gode jobbresultater eller at de har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Juryen vektlegger også kandidatenes karriereløp. Prisens formal er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

– Som leder kjennetegnes Torbjørn av sin tilstedeværelse og synlighet. Han ser individet i møte med medarbeidere og kollegaer på alle nivåer i organisasjonen. Videre er han standhaftig og prinsippfast hva gjelder etterlevelse av service konsepter og strategi. Han setter mål og jobber systematisk for å nå dem sammen med sine ansatte, sier Lars Listhaug, General Manager Radisson Blu Scandinavia.

Som premie kan Torbjørn Marthinussen se frem til tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration i New York. Skolen regnes for å være en av verdens fremste læresteder for hospitality management.

Foto: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj
Dagens rett
Janssons fristelse

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj

Det er ingen grunn til å fortelle familiens mest følsomme at det er ansjos i denne potetgratengen. De vil garantert elske den.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her