- Konseptet var definitivt feil fra start. Vi skulle lagt oss på et mer kommersielt opplegg, men ble for sære, sier eier Tor Even Myrvoll til an.no.
Krydder åpnet i oktober 2009 i lokalene til Pizzakjelleren i «SAS-hotellet» i Bodø. Eierne investerte 1,5 millioner kroner, og tilbød mat fra Mexico og land rundt Stillehavet i tillegg til ulike pizzavarianter.
- Tanken var å utvikle en restaurant utenom det vanlige, men det lyktes dessverre ikke, sier Myrvoll.
Sammen med Uwe Johansen eide han 50 prosent i driftsselskapet Krydder Drift AS via selskapet Eiendom og Næringsutvikling AS. Den andre halvparten var eid av Kristiansens selskap Nikrist AS. Alle tre eierne vil tape betydelige summer på grunn av private kausjoner til banken. Handelsbanken er største kreditor.
Advokat Thomas Benson er bostyrer, og sier at det ikke er mistanke om straffbare forhold eller ting som kan føre til konkurskarantene.
Første skiftesamling er 5. september, skriver avisa.