Kjøttsuppe er absolutt overkommelig en torsdag ettermiddag. Tar du kraft eller buljong til hjelp og skjærer kjøttet i små biter, kortes tiden ned. Uten at det går utover smaken.
Dagens rett

Foto: (ALLEKO)
En klassisk kjøttsuppe smaker fortreffelig på den siste torsdagen i januar
Januar er på tampen, men vinterkulda har ikke bitt fra seg ennå. En rykende varm kjøttsuppe til middag er det som trengs.
30 Januar 2025 - 00:00
Klassisk kjøttsuppe med storfekjøtt eller lammekjøtt

Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i terninger.
- Kok opp kraft eller buljong og legg i kjøttet.
- La det trekke i ca 20 min.
- Skjær gulrot i skiver, pastinakk/sellerirot og potet skrelles og deles i små terninger, løk og purre kuttes i ringer.
- Ha grønnsakene over i gryta og la det trekke videre i ca 20 min.
- Grønnsakene skal ikke kokes til mos, så pass på.
- Server suppen rykende varm med masse godt brød ved siden av.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå