Hvarnes og Myhrvold til ny scene

Blir sjefer på kjøkkenet i Stavangers nye konserthus.
14 Juni 2011 - 13:56

Gunnar Hvarnes og Andreas Myhrvold er ansatt som henholdsvis kjøkkensjef og assisterende kjøkkensjef i den nye kulturstorstuen i Stavanger. Begge skal starte i nye jobber sommeren 2012, opplyser daglig leder Gunvar Wie i Maestro F&B.

Parhestene kommer begge fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, der de har vært ansatt som konsulent og faglig ansvarlig siden 2006/07.

Hvarnes har tidligere jobbet ved profilerte restauranter som Annen Etage, Brasserie Hansken, Bon Iloc og Bølgen&Moi før oppstart på Gastronomisk Institutt. Han har vunnet to NM-gull, er verdensmester og olympisk mester i kokkekunst. Han ble årets kokk i 2009 og har sølv fra Bocuse d'Or Europe 2010. I 2011 tok han bronse i Bocuse d'Or.

Myhrvold har også erfaring fra profilerte restauranter: Oro, Feinschmecker, Restaurant Oscarsgate og Statholdergaarden. De tre siste har en stjerne i Michelin-guiden. Han har vunnet VM-gull i 2006, OL-gull i 2008 og bronse i 2007 med det norske kokkelandslaget.

AS Maestro F&B skal ha ansvaret for all servering av mat og drikke knyttet til Stavanger Konserthus. Dette innebefatter dagens konserthus og nytt konserthus som åpner høsten 2012. Det nye konserthuset får faste og mobile barer på innendørs og utendørsarrangementer, bankettavdeling, VIP-rom med tilhørende mezzanin samt Maestro Spiseri og Bar.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En helaften med spansk eleganse på Bon Lio
Matkurs og vinkurs
Winemakers dinner 11. mars i Oslo

En helaften med spansk eleganse på Bon Lio

Den 11. mars kan du bli med på en uforglemmelig kveld der fem eksepsjonelle viner fra Priorat matches med en utsøkt 5-retters meny fra Bon Lio.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her