Glissent i polhyllene

Glissent i polhyllene

IT-trøbbel og lagerflytting hos Vectura rammer polutsalgene.
23 April 2012 - 21:27

I forbindelse med Arcus-Gruppens distribusjonsselskap Vecturas flytting av distribusjonsanlegg fra Hasle til Gjelleråsen i Oslo, har det oppstått IT-relaterte oppstartsproblemer for polleverandøren. Vectura som leverer halvparten av alle varene som kommer til Vinmonopolet.

Når Vectura får systemet sitt oppe og gå er uvisst.

LES OGSÅ: Arcus til Gjellerårsen

– Vi jobber døgnet rundt med å løse problemet, men jeg kan ikke gi en dato for når vi er tilbake for fullt, sier kommunikasjonssjef i Arcus-Gruppen Terje Thurmann-Moe til dt.no.

Til tross for omfattende forhåndstesting de siste seks månedene, oppsto det uventede IT-problemer da man trappet opp distribusjonsanlegget til full drift etter påske.

Problemene begrenser seg til leveransene fra det nye Gjelleråsen-anlegget. Driften fra Vecturas anlegg i Trondheim, som nå betjener områdene fra Hordaland til Finnmark, går som normalt.

Selskapet har iverksatt flere tiltak for å avhjelpe situasjonen. I samarbeid med leverandøren arbeider de nå med full styrke for å løse IT-problemene og oppnå forventet leveransekapasitet så raskt som mulig.

– Vi har nå fått på plass løsninger som har ført til at leveransene fra anlegget øker dag for dag. Vi forventer at forsyningene til Vinmonopolets butikker fortsatt vil øke de kommende dagene, men det vil ta noen tid før forsyningssituasjonen er som den skal hos alle våre kunder, sier Thurmann-Moe.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå får fiskebollene konkurranse
Dagens rett
Fiskegryte med frikassesaus

Nå får fiskebollene konkurranse

Om fiskeboller i hvitsaus er det eneste familien vil ha av fisk, skal du overbevise dem med denne oppskriften på fiskefrikassé.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her