I tiden som kommer deltar mange av oss i flere selskapeligheter – om det er julebord med jobben, selskap med venner og familie, eller julaften hjemme rundt spisebordet. Mulighetene for både gode og dårlige mat- og drikkekombinasjoner er mange, og det er ikke alltid lett å vite hva man skal servere til ribba, eller hvilken vin som får pinnekjøttet til å skinne. Og bør du drikke vin, eller kanskje heller sider til rakfisken?
Sikkert er det i hvert fall at det ikke alltid må være øl, og med mange gode tips fra Lars G. Rein-Helliesen, er det bare å glede seg til årets mange julemåltid.
Sammen med karismatiske og underholdende Lars vil du få smake ulike viner, sider og akevitt, og få forklaringen på hvorfor herlige frisk sider, musserende eller nydelige hvite og elegante røde viner er som skapt for de norske juletradisjonene. Lars gir deg alle tipsene om hva som går perfekt sammen med den flotte, tradisjonsrike julematen, og hva som virkelig kan løfte kvaliteten på det norske julebordet.
Dette blir julen der du virkelig kan briljere med kombinasjonene, for etter denne kvelden står du uten tvil bedre rustet til festlighetene som kommer. I tillegg har du kanskje også fått et tips eller to om hva som bør stå øverst på handlelisten din for Vinmonopolet før jul.
Ikke gå glipp av denne herlige og lærerike førjulssmakingen. Ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære, eller bare noen du syns trenger det, på en uforglemmelig opplevelse.
Foredragsholder Lars G. Rein-Helliesen har i flere tiår sikret gode drikkevarer til folket. Først gjennom sine mange år i restaurantbransjen, og siden 1997 som grunnlegger av vinimportselskapet Gaia Wine & Spirits. Hans enorme kunnskap og engasjement smitter fort over på publikum og byr alltid på underholdende og minneverdige smakinger.