Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Foto: (Istock - Cook Shoots Food)
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
14 Oktober 2024 - 09:39

10. mars 2025 arrangeres Vinosus igjen. Over 50 forskjellige produsenter fra hele verden gleder seg til å komme til Norge igjen og møte deg på vinfestival. Her kan du gå rundt og prate med produsentene mens du smaker vinene.

Dette er en åpen smaking, og du står fritt til å velge selv hvilke viner du ønsker å smake. Her blir det alt fra frisk rosévin, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter.

Liste over produsenter (kommer)

    Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

    Forsiden akkurat nå
    Knallkjøp fra Bordeaux til 200 kroner på et pol nær deg
    +
    Ukens vin

    Knallkjøp fra Bordeaux til 200 kroner på et pol nær deg

    Med på kjøpet får du en morsom historie skjult bak etiketten.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Pust ut: Jura er ikke overtatt av naturvinsprodusenter
    +

    Pust ut: Jura er ikke overtatt av naturvinsprodusenter

    Med knappe 2100 hektar kan Jura kalles en liten vinregion, men oppmerksomheten den får er uendelig mye større, spesielt fra tilhengere av naturvin.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Storeslem til Park Hotel Vossevangen i Star Wine List

    I alt fire av 11 priser som ble delt ut for Norges beste vinkart, havnet på Voss.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Svanen bykser oppover verdens beste bar-lister

    Nå er Svanen verdens 74. beste bar og Oslo har fortsatt to barer blant de 100 beste, ifølge Worlds50Bestbars.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Dette er skikkelig høstmat
    Dagens rett
    Pølselapskaus

    Dette er skikkelig høstmat

    Ingenting smaker så godt som god gammeldags husmannskost. Men ikke alle retter tar like lang tid å lage. Derfor er denne oppskriften super midt i uka.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Bacalao på italiensk betyr ekstra mye god smak
    Dagens rett

    Bacalao på italiensk betyr ekstra mye god smak

    Denne oppskriften er fra Liguria, hvor de tradisjonelt bruker tørrfisk - derav navnet stoccafisso - men klippfisk er også utmerket her.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her