Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.
02 Januar 2025 - 08:39

10. mars 2025 arrangeres Vinosus igjen. Over 50 forskjellige produsenter fra hele verden gleder seg til å komme til Norge igjen og møte deg på vinfestival. Her kan du gå rundt og prate med produsentene mens du smaker vinene.

Dette er en åpen smaking, og du står fritt til å velge selv hvilke viner du ønsker å smake. Her blir det alt fra frisk rosévin, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter.

Liste over produsenter 

FR

Alsace

Weinbach

Bordeaux

Ch. Lilian Ladouys

Ch. Grand-Puy-Lacoste

Domaine Chevalier

Ch. Meyney

Ch. Lynch Bages

Ch. Siran

Ch. Rauzan Sègla

Burgund

Bret Brothers

Domaine Goichot

Trenel

Domaine Jean Fery

Domaine Remy

Domaine Familie Picard

Chablis

Domaine Brocard

Champagne

Abelé Champagne

Gratien

Marc Hebrart

André Jacquart

Jura

Domaine des Carlines

Domaine Rijckaert

Loire

Patrick Baudouin

Domaine Girault

Veronique Günther Chereau

Domaine Daguneau

Domaine Patrick Baudouin

Rhône

Ferraton Père et fils

Chateau Simian

AT

Burgenland

Weingut Birgit Braunstein

DE

Mosel

Dr. Loosen

Weingut Maximin Grünhaus

Rheingau

Weingut Georg Breuer  

Rheinhessen

Weingut St. Antony

ES

Galicia

Bodegas Zarate

HU

Tokaj

Royal Tokaji

IT

Piemonte

Giacosa Fratelli

Paulo Scavino

Toscana

Società Agricola Querciabella

Valdonica

Marche AZ. Agr. Selvagrossa

NO

Hardanger

Harding økologiske Sideri

Nøgne Ø

OMA

PT

Alentejo

Fita Preta

Douro

Macanita Vinhos

Port

KOPKE

Quinta do Noval

GB Hampshire

Coates & Seely

US

California

Heitz Cellar

Ink Grade

Burgess

Alma Rosa

Black Stallion

Hammerling Wines 

Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Forsiden akkurat nå
Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden
+

Bruno Paillard: Ingen over ingen ved siden

Alice Paillard viderefører faren Brunos 40 år gamle filosofi som aldri har vært mer aktuell enn nå. Den kommer fullt til uttrykk gjennom deres NPU – nec plus ultra – den optimale champagne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du marsutgaven 2025 av Apéritif magasin

København byr på koreansk mattempel og drikken du får der, finnes også i Norge. Både El Salvador og Valpolicella besøkes, og naturvinens framtid diskuteres også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset - vi snakker om viner som skriver verdenshistorie

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne suppen er den reneste medisin for alle sanser
Dagens rett

Denne suppen er den reneste medisin for alle sanser

Knallgul, sødmefylt og varmt krydret med ingefær som i seg selv er den beste medisin mot forkjølelse. Oppskriften er superenkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften
Dagens rett

Når torsken kommer som skrei, må du prøve denne oppskriften

En virkelig delikatesse er hva vi varter opp med som dagens rett - som blir ekstra godt med filet fra skreins kraftige ryggstykke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her