Libanon vokser mest på polet – denne produsenten er i særklasse
Enkeltdrueviner både av det ytterst lokale og det mer internasjonale slaget, men alltid biodynamisk dyrket og naturlig laget, det er den for Libanon unike formelen til Maher Harb.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Grisebillige burgundere
Det må viner til 159,90 som også smaker veldig godt, med rette kunne kalles i dag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når pærene er så gode som nå, fortjener de å spille hovedrollen
Søte pærer kombinerer utrolig godt med en smaksrik kremet ost, som gorgonzola eller annen type om du ikke liker blåmuggkarakteren.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik velger du vin til fårikål
Stadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
By på en smaksrik gryte med kylling, couscous, chili og eple
Denne herlige kyllingretten har inspirasjon fra høstens norske epler og Middelhavet - dessuten er den rask å lage.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.
Les hele saken