- Alle urtene vaskes og blandes godt i en kjøkkenmaskin, sammen med smøret, saltet, pepperet, tabascoen og hvitløken.
- Løft forsiktig på kyllingskinnet, og bruk den andre hånden til å løsne kjøttet fra skinnet. Dette gjøres over hele kyllingen uten at det går i stykker.
- Bruk deretter en spiseskje og legg urtefarsen jevnt utover, mellom skinnet og kyllingkjøttet. Sett kyllingen inn i ovnen på 180 ºC i 45 minutter.
- Potet- og tomat-tilbehør:
Kok opp de tørkede tomatene sammen med kyllingkraften. Dette vil føre til at tomatenes konsistens "vekkes til live" igjen. - Varm opp 2 ss olivenolje i en dyp stekepanne, og legg potetene oppi. Rull potetene rundt i oljen i ca. 5 minutter, slik at de blir blanke. Hell deretter over litt av den kokende tomat- og kyllingkraften, slik at potetene dekkes. Det er viktig at kraften er kokende varm når den helles over potetene slik at kokeprosessen ikke avbrytes.
- La det hele surre i ca. 15 minutter. Hell ertene og tomatbitene over i pannen med poteter, og la det hele småkoke i noen minutter til.
- Server kyllingen med poteter, erter og tomater.
- Men denne grønnsakblandingen er bare et av flere mulige tilbehør.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling