- Gni svinefiletene inn med pepper.
- Hakk opp soltørkede tomater og basilikum.
- Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum.
- Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten.
- Pensle fileten med olje og legg den på grillen - eller bruk en stekepanne.
- Brun filetene raskt over glørne og flytt dem deretter til en del av grillen hvor det ikke er kull. Legg over lokk.
- La filetene ligge i ca ti - femten minutter, ta de av varmen og la de hvile like lenge som de har ligget på grillen.
- Kjøttsaften setter seg dermed i kjøttet igjen, og det blir dermed ikke så tørt.
- Har du et steketermometer kan det være lurt å bruke det på steking av fileter - ved 70 grader er fileten rosa, og den er gjennomstekt ved 76 grader.
- Husk at kjernetemperaturen øker noe etter at du har tatt kjøttet av varmen også.
- Skjær fileten i to cm tykke skiver, og servér med en frisk potetsalat .
Her finner du mange delige retter med svinefilet