- Varm oljen i en gryte og fres alle grønnsakene et par minutter, til de er blanke.
- Tilsett tomatene, appelsinskall og safran. Tilsett hønsekraften og kok opp.
- Smak til med litt salt og pepper. Legg i potetbitene og la suppen stå og trekke til potetene er møre.
- Legg i renset hønse- eller kyllingkjøtt og la suppen bli gjennomvarm.
Smak til med salt og pepper og server suppen rykende varm med godt brød til.
Lag din egen hønsekraft - les mer her
Tips: Dersom du ikke har safran kan du bytte ut denne med ½ ts gurkemeie. I en travel hverdag kan du også bytte ut hjemmelaget kraft med en god buljong, og hønsekjøttet med grillkylling.
Tips: I en travel hverdag kan du også bytte ut hjemelaget kraft med en god buljong, og hønsekjøttet med grillkylling.
Mange lekre suppeoppskrifter finner du her
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig