Rist med knust is. Sil over i et sourglass og pynt med en sitronskive og et kirsebær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Rist med knust is. Sil over i et sourglass og pynt med en sitronskive og et kirsebær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Lars Ole Ørjasæter
Du må ikke like whisky for å elske denne drinken. Ingefæren pakker inn og limesmaken frisker opp røyksmaken fra whiskyen. En drink du kommer til å lage flere ganger.
Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.
Les hele sakenSjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Les hele sakenDenne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.
Les hele sakenAlbarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.
Les hele sakenKanelboller er nok den bollesorten som nytes hyppigst i dag. Aller best smaker de nystekte utendørs på pinne.
Les hele sakenOm du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.
Les hele saken