Brød

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.

  • 1 time

    Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.

  • 2 timer 50 minutter

    Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.

  • 1 time 30 minutter

    Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.

  • 1 time

    I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.

  • 2 timer

    Byggbrød med tranebær og hasselnøtter er et sunt og grovt brød. Brødet passer ypperlig til en god ost eller en varm suppe.

  • 1 time 30 minutter

  • 20 minutter

    Det er enkelt å lage ditt eget hvitløksbrød. Bare følg den enkle oppskiriften.

  • 2 timer

    Disse luftige rundstykkene er enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller til middag.

  • 2 timer

    Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.

  • 2 timer 30 minutter

    Bak disee deilige og luftige brødene

  • 4 dager 4 timer

    Vann og mel er utgangspunktet for å lage en surdeig. Framgangsmåten som beskrives her er profesjonell og krever god tid og gode råvarer.

  • 20 timer

    Bak et brød helt uten gjær. Du bruker surdeig, rug og spelt og andre gode ingredienser og får et godt grovt brød. Her er oppskriften.

  • 20 timer

    Bakerlandslagets havrebrød er det perfekte matpakkebrødet. Det er holdbart, smaker like godt flere dager på rad og er perfekt til å putte i fryseren og ta opp igjen.

  • 2 timer

    Bak et grovt superbrød som alle vil like enten til matpakken eller som følge til hovedretten på middagsbordet.

  • 15 timer

    Dette brødet kan du bake helt uten å bekymre deg for at du må elte deigen. Det er bare å følge oppskriften så har du et deilig brød som passer til både frokost og matpakke.

  • 2 timer 10 minutter

    Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.

  • 1 time 20 minutter

    Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. De er attpå til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.

  • 1 time 30 minutter

    Rundstykker med valnøtter setter en ekstra spiss på måltidet. Du kan selvfølgelig bruke de som nistemat også. Her er den veldig enkle oppskirften.

  • 1 time 30 minutter

    Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren
Dagens rett

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren

En virkelig smakfull og delikat suppe er midtpunktet på middagsbordet i dag. Med eller uten spekeskinke som tilbehør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken