Denne dype konsentrasjonen ga pallplass i Bocuse d'Or Europe for Håvard Werkland
Håvard Werkland var strålende fornøyd med bronse i Bocuse d'Or Europe 2024. Nå starter forberedelsene til verdensfinalen i Lyon.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Håvard Werkland var strålende fornøyd med bronse i Bocuse d'Or Europe 2024. Nå starter forberedelsene til verdensfinalen i Lyon.
Les hele sakenDen norske Bocuse d’Or-kandidaten Filip August Bendi har fått en ekstra utfordring foran verdensfinalen i januar 2023.
Les hele sakenDenne retten med pannestekt ålemalle - en estisk spesialitet - og med garnityr av syltet småløk, ristede kantareller, norsk skogsopp, mandelpotetputer, sprø potetchips, samt urter og blomster, tok Norges Bocuse-håp, Christian André Pettersen, helt til top
Les hele sakenChristian Andre Pettersen fra Bodø skal representere Norge i neste Bocuse d'Or.
Les hele sakenDet er store forventninger som hviler på skuldrene til den som blir Årets Kokk 2017. Den skal nemlig representere Norge i Bocuse d’Or om to år.
Les hele sakenChristopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d'Or med denne utrolige kreasjonen.
Les hele sakenFor første gang i Bocuse-historien skal det konkurreres med en helgrønn rett.
Les hele sakenKokkelære er årets beste norske kokebok. Tom Victor Gausdal har endelig og ikke minst velfortjent fått full pott som kokebokforfatter.
Les hele sakenChristopher Davidsen fra Restaurant Søstrene Karlsen i Trondheim ble Årets Kokk 2015.
Les hele sakenSeks av Norges beste kokker skal slåss om å representere Norge i Bocuse d’Or 2017.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenFor trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
De holder nemlig veldig høy kvalitet samtidig som de gir veldig god valuta for pengene, også sammenlignet med polprisen.
Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.
Les hele sakenKveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenStrutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Les hele sakenNorge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.
Les hele sakenOm grilling står på agendaen i helgen, prøv disse spydene. De er supre som forrett til den store grillfesten eller som egen rett til kveldskosen.
Les hele sakenDen kremete og friske fruktige smaken som forbindes med klassikeren Cover Club, forsterkes ytterligere med denne rosa ginen - som er påtenkt et minst like mye omtalt evenement senere i år.
Les hele saken