- Fyll appelsinjuice i et høyt avkjølt glass.
- Topp med godt avkjølt musserende vin etter smak.
- Pynt evt med appelsinskive.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En mimosa består av to ingredienser. Appelsinjuice og musserende vin. For ekstra tørr smak, velg extra brut. Med prosecco blir drinken søtere.
Sendt inn av Apéritif
Vermut og tonic er på moten igjen, og denne smaker fortreffelig når du ikke vil ha en for alkoholsterk drink.
Britenes versjon av gløgg heter mulled wine. Den består av rødvin og krydder. Har du en skvett boksvin igjen kan du bruke den. Følg den meget enkle oppskriften.
Kombinasjonen av portvin, appelsin og kanel gir en drink med god julesmak. Samtidig som den er leskende og ikke for alkoholsterk.
Bytter du ut den klassiske aligotévinen med champagne eller musserende fra Burgund så har du en Kir Royal.
Denne er fylt med en deilig jordbærmousse og med ekstra aroma fra lavendel.
Les hele sakenCrémant de bourgogne er den de fleste drikker når de får et glass crémant i Norge. Bak navnet skjuler det seg mange ulike stiler og opprinnelser fra det som er noen av verdens dyreste steder å dyrke druer. Likevel er prisene moderate.
Les hele sakenStrutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Les hele sakenNorge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.
Les hele sakenOm grilling står på agendaen i helgen, prøv disse spydene. De er supre som forrett til den store grillfesten eller som egen rett til kveldskosen.
Les hele sakenDisse to produsentene er ikke bare eksperter på bobler, men også denne fargen. Og vi snakker ikke om Champagne.
Les hele saken