Katlas Frozen Margarita drinkoppskrift
Foto: Markus Andersson

Katlas Frozen Margarita drinkoppskrift

Slik serveres margaritaen på Katla i Oslo.

Fremgangsmåte

  1. Forbered glasset: Hvis ønskelig, gni en limekile rundt kanten av glasset og dypp kanten i salt for en saltet kant. Sett glasset i fryseren for å kjøle det ned mens du lager drinken.
  2. Legg ingrediensene i blenderen: Hell tequila, Cointreau, limejuice, agavesirup og salt i blenderen.
  3. Legg til is: Tilsett en håndfull isbiter i blenderen. Mengden is vil avhenge av hvor tykk eller tynn du ønsker margaritaen.
  4. Bland til ønsket konsistens: Start blenderen på lav hastighet og øk gradvis. Fortsett å blande til blandingen er jevn og isen er knust til ønsket konsistens.
  5. Smak til og juster: Smak på margaritaen og juster mengden limejuice, agavesirup eller tequila etter din personlige preferanse
  6. Server: Ta glasset ut av fryseren og hell den frosne margaritaen forsiktig i glasset. Pynt med en skive med lime.

Utstyr:

- Blender

- margaritaglass eller lignende

Sendt inn av Katla

Forsiden akkurat nå
Rullekake er mye lettere å lage enn du kanskje tror
Ukens kake

Rullekake er mye lettere å lage enn du kanskje tror

Denne er fylt med en deilig jordbærmousse og med ekstra aroma fra lavendel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Derfor er crémant de bourgogne så populær i Norge
+

Derfor er crémant de bourgogne så populær i Norge

Crémant de bourgogne er den de fleste drikker når de får et glass crémant i Norge. Bak navnet skjuler det seg mange ulike stiler og opprinnelser fra det som er noen av verdens dyreste steder å dyrke druer. Likevel er prisene moderate.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når asparges er for dyrt, går du for selvplukket strutseving - helt gratis

Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nå er det dokumentert: Norge har noen av de rimeligste luksusmenyene

Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike grillspyd med reker og grønnsaker er et måltid i seg selv
Dagens rett

Slike grillspyd med reker og grønnsaker er et måltid i seg selv

Om grilling står på agendaen i helgen, prøv disse spydene. De er supre som forrett til den store grillfesten eller som egen rett til kveldskosen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Sats på store flasker med rosa bobler til 17. maifesten
+
Godbiter i pollisten

Sats på store flasker med rosa bobler til 17. maifesten

Disse to produsentene er ikke bare eksperter på bobler, men også denne fargen. Og vi snakker ikke om Champagne.

Les hele saken