Slik ble Sassicaia verdens første supertoscaner
Og slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Takket være 2021-årgangen kan du drikke sågar Pauillac-ene mens de er unge
2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Francesco Marzola er Europas 7. beste
Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Bli med å feire kjærligheten for italiensk mat og vin
Den 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik blir pepperkakehuset perfekt
Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken