Sild

oppskrifter.webp

Sild er veldig anvendelig. På glass, stekt som tapas, som tilbehør til andre retter. Bla gjennom alle mulighetene

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 30 minutter

    Her får sildesalaten inspirasjon fra Midtøsten med baba ganoush som er en auberginedip og tabbouleh som er en bulgursalat.

  • 20 minutter

    I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.

  • 30 minutter

    Når silda marineres som her for deretter å paneres i grovt rugmel, sprøstekes og legges inni et hamburgerbrød med en god klatt rømme, ja, da blir den uimotståelig.

  • 30 minutter

    Matjessild er en virkelig delikatesse som vi må til Holland for å finne røttene til. Heldigvis lages det også litt her til lands, og du finner den i frysedisken i velassorterte butikker.

  • 30 minutter

    Vårsild er perfekt til steking siden den ikke er like feit som høstsild - og produserer ikke den samme intense odøren av stekt sild. Får du tak i norske nypoteter, beholder du skallet på.

  • 20 minutter

    Vi bør ha sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften våre naboer i øst bruker

  • 20 minutter

    En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.

  • 40 minutter

    Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Tomatsild er en klassiker. Her får den ferdige tomatsilden litt ekstra smak fra ananas, suragurk og dill. Det vil garantert gi mersmak.

  • 30 minutter

    Du lager selvfølgelig tomatsild selv. Her er den veldig enkle oppskriften som gir deg ett glass

  • 30 minutter

    Det er enkelt å lage din egen kryddersild. Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.

  • 30 minutter

    Selvfølgelig kan du lage din egen sennepssild. Bare følg den enkle oppskriften

  • 30 minutter

    Her er en silderett som virkelig smaker jul. Det kommer selvfølgelig av at du skal bruke gløgg når du lager den. Gled deg til smaken og nytelsen av hjemmelaget.

  • 30 minutter

    Slik lager du nydelig tranebærsild på under halvtimen.

  • 30 minutter

    Akevitt og sild hører sammen. Her får silda følge av akevitten i samme krukke.

  • 20 minutter

    Sild kan du leke mye med. Her byr vi på en litt hot variant og gir deg oppskriften på chilisild som passer ut merket på koldtbord.

  • 30 minutter

    Her en enkel oppskrift på sild i glass med crème fraiche og annet snadder.

  • 30 minutter

    Her får du den oppskriften på hvordan kryddersild virkelig skal lages. Det tar deg snaue halvtimen å lage. Etter et døgn kan du og dine nyte.

  • 30 minutter

    Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.

  • 1 time

  • 15 minutter

    Vi burde lære av våre russiske naboer og sette mer sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften på naboens sildesalat.

Forsiden akkurat nå
Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen
Dagens rett

Nå når vi har fått smaken på sommer, vil vi ha noe lettlaget og velsmakende på tallerkenen

En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen
Dagens rett

Dagens middag lager du på et blunk og så får du brukt opp rester etter festen

Rester av fenalår er perfekt å bruke i en varmrett - denne varianten er veldig lettlaget og med ingredienser du har i husert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv en litt lettere vri på rømmegrøten
Dagens rett
Rømmegrøt med semulegryn

Prøv en litt lettere vri på rømmegrøten

Denne oppskriften er ikke fullt så mektig som den laget med bare rømme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette blir snadder på 17. mai-frokosten
Dagens rett
Egg bakt i parmaskinke med syltet rødløk

Dette blir snadder på 17. mai-frokosten

Parmaskinke og egg er festutgaven av egg og bacon. Med syltet rødløk på toppen får retten ekstra karakter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ingrediensene til denne drinken har du garantert allerede - klart alternativ til 17. mai
Ukens drink

Ingrediensene til denne drinken har du garantert allerede - klart alternativ til 17. mai

Amaretto sour er den mest populære drinken på våre nettsider og nærmest en nasjonaldrink. Når den kommer med prosecco, er den som skapt for nasjonaldagen.

Les hele saken