- Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. ½ cm tykkelse. Det er lurt å la filetene ligge i 15 minutter i romtemperatur, slik at kjøttet er temperert før det tilberedes.
- Skjær auberginen i skiver og vend dem i salt - la ligge til de begynner å svette.
- Skyll av saltet, tørk med kjøkkenpapir og grovhakk skivene.
- Smør på et tynt lag med pesto og kremost på hver av kyllingfiletene.
- Legg på hakket aubergine og paprika og dryss på litt salt og pepper.
- Rull sammen filetene og rull en baconskive rundt og fest med en tannpirker.
- Legg filetene høyt på grillen.
- Grilles i 12-15 minutter avhengig av tykkelsen. Snu ofte.
- Rullene kan også stekes i panne og etterstekes i ovnen i 5-10 minutter ved 175 grader.
- La kjøttet hvile noen minutter før det skjæres opp. Serveres med grønnsaker eller salat, stekt sopp og potetskiver.