Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Dette er ukrainernes svar på rømmegrøt.
En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.
Breiflabb smaker nesten som hummer - bare saftigere og mørere. Derfor tåler den mer smak i tilbehøret. Rødvinsausen gjør at en saftig og myk rødvin passer perfekt til.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Denne vegetarlasagnen i regnbuens farger krever litt arbeid, men er verdt hvert eneste sekund.
Kanskje er dette den beste oppskriften på klippfisk vi kan servere deg.Trekk fisken i olivenolje, og med sitronsaus blir det en nytelse du ikke må værer foruten.
På få minutter kan du lage deg et varmt måltid med egg og sopp og bacon. Omelett er både raskt og godt.
Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.
Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.
Lag en deilig rett med sopp. Den skal etter å ha fått følge av flere godsaker en kort tur i ovnen.
Lurer du på hva du skal fylle kalkunene med? Denne oppskriften gir deg svaret. Og du vil garantert blir fornøyd hvis du følger vår oppskrift.
Lag gjerne en stor porsjon - dette holder seg flere dager i oljen. Godt tilbehør til all grillmat og veldig godt til lammesteken.
Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.
Du må lage denne deilige retten mesterkokken Odd Ivar Solvold har komponert for deg.