Grillet norsk mais og tilbehøret som får den norske maisen til å skinne
Grillet norsk mais og tilbehøret som får den norske maisen til å skinne
Mais serveres rett fra grillen som gatemat i Mexico. Med denne smaksrike toppingen er det lett å forstå hvorfor gjestene strømmer til.
Nykål på grillen har du kanskje ikke forsøkt før. Det bør du gjøre nå. Litt olje, soltørkede tomater og hakkede krydderurter når du serverer.
Små nypoteter er fine å tre på spyd og legge på grill. Her er grillspyd med poteter, squash og småløk. Kok potetene litt på forhånd, så trenger de ikke ekstra grilltid.
Har du lyst på en spennende og hot salat der ananas og chili spiller hovedrollen da skal du prøve denne oppskriften.
Med sitronolje over aspargesen blir det enkelt og godt tilbehør til grillmat.
Lag gjerne en stor porsjon - dette holder seg flere dager i oljen. Godt tilbehør til all grillmat og veldig godt til lammesteken.
Legg fennikel på grillen med osten og du har ett helt lite måltid eller som tilbehør til annen grillmat.
Squash og bacon passer utmerket sammen med bacon på grillspyd. Her er den enkle oppskriften.
Følger du oppskriften, får du et grillfølge som fullstendig konkurrerer ut kjøttet. Slik blir familiens vegetarianere glade også.