Denne grillede sandwichen med deilig krabbefyll er en sikker vinner på lunsjbordet eller som smårett.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Denne grillede sandwichen med deilig krabbefyll er en sikker vinner på lunsjbordet eller som smårett.
Tostada er frityrstekte mini-tortillas som toppes med sjømat, krabbe som her, eller en salsa med kokt eller rå fisk.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Med kamskjell servert med grønn ertesuppe og asparges har du oppskriften på et gourmetmåltid som imponerer.
Denne luksuriøse oppskriften blander to av de deiligste sjømatrettene; skagenrøre og lobster roll. En enkel rett for dager du virkelig skal flotte deg.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.
Kamskjell og asparges er fastfood av beste sort. Denne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.