Luksus kan du få til også om du bare har et kvarter på å lage middag
Kongekrabbe er en eksklusiv råvare, som skinner selv i en så enkel innpakning som her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kongekrabbe er en eksklusiv råvare, som skinner selv i en så enkel innpakning som her.
Les hele sakenDet er utrolig hvor lite som skal til når du allerede har gode rester etter helgens skalldyrkos. En skalldyrsalat som denne er klar på 10 minutter.
Les hele sakenUte er det definitivt ikke sommertemperatur, og derfor ekstra godt å kunne varme seg på noe annet. Med litt ekstra innsats kan noe så enkelt som en suppe bli til et festmåltid.
Les hele sakenEt nett blåskjell og en boks tomater er i prinsippet det du trenger. Hele prosessen tar bare 15 minutter.
Les hele sakenSurøl er friskt, spennende og leskende, og kan ofte være en fin erstatning til både musserende, rosé- og hvitvin. Dermed er det også en utmerket følgesvenn til fisk og skalldyr, og nå er tiden inne for å teste og nyte denne kombinasjonen.
Les hele sakenByggris og avocado er det som skal til for å gjøre en håndfull reker eller andre skalldyr til et fullverdig måltid. Smaker knallgodt gjør det også.
Les hele sakenPrøv en av disse lettlagete, men svært så velsmakende oppskriftene med denne «nye» delikatessen.
Les hele sakenEnten du har rester etter rekekosen fra helgen eller reker i lake, er denne herlige skalldyrsalaten enkel å lage, og får tennene til å løpe i vann,
Les hele sakenSuppe er også festmat, spesielt en suppe som denne, laget helt fra bunnen og med friske reker og avokadokrem.
Les hele sakenDenne lekre fiskegryten er proppfull av havets delikatesser og en sikker vinner til helgens selskapeligheter.
Les hele sakenFester midt i uka er velkomne, men da må det være enkelt. Det er imidlertid ikke noe å si på smakskraften i dagens festoppskrift.
Les hele sakenÅ samles rundt et velfylt skalldyrsfat er et av de virkelige høydepunktene. Og så er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Les hele sakenDet smaksrike krabbekjøttet går godt sammen med andre intense smaker. Denne oppskriften må prøves til neste skalldyrfest.
Les hele sakenVerdicchio di Matelica er en perle til sjømaten og et veldig godt prisgunstig alternativ til chablis og som følge til sjømaten.
Les hele sakenDet bugner av krabbe i fiskediskene. Be inn til fest og prøv en våre oppskrifter på smaksrikt tilbehør.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenNorges beste kokker lærer deg sine beste oppskrifter og fremgangsmåter for hvordan du blir en mester med verdens beste skalldyr.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenVi byr på fabelaktige viner fra California kombinert med utsøkt mat i historiske omgivelser den 30. mai.
Les hele sakenGi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.
Det er i hvert fall litt av hva de i alt 80 testede nyhetene innen øl, sider og brennevin dekker.
Amaretto sour er den mest populære drinken på våre nettsider og nærmest en nasjonaldrink. Når den kommer med prosecco, er den som skapt for nasjonaldagen.
Les hele sakenSemifreddo er en klassisk italiensk iskremdessert som har en annen konsistens enn gelato. Men smaken er like sublim. Og ikke minst lettlaget.
Les hele sakenDenne oppskriften er ikke fullt så mektig som den laget med bare rømme.
Les hele sakenParmaskinke og egg er festutgaven av egg og bacon. Med syltet rødløk på toppen får retten ekstra karakter.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenChampagnene til denne produsenten har ikke bare de lekreste etikettene, men er også alltid sikre kort i basisutvalget – og til supre priser.
Les hele saken